Plaatsingsbeleid

Coronacrisis en plaatsingsbeleid

Als gevolg van de Coronacrisis is besloten om de toewijzing van de plaatsen aan kinderen geboren in de maanden december 2016 t/m maart 2017 te verplaatsen naar juni a.s.. In tegenstelling tot de data die in de brochure “Voor het eerst naar de basisschool in Haarlem” staan, kunt u t/m dinsdag 26 mei a.s. het aanmeldformulier inleveren. U zal dan uiterlijk 10 juni bericht ontvangen van de school waar uw kind geplaatst kan worden.

Voor meer informatie over het plaatsingsbeleid Haarlem kunt u op de site Naar school in Haarlem kijken.

Inleveren van het aanmeldformulier
Omdat de school voorlopig niet toegankelijk is, kunt u uw aanmeldformulier bij voorkeur per e-mail (bijv. via een scan of foto van uw mobiel) inleveren, maar het kan ook per post of in de brievenbus van de school. Als u van een niet-voorgedrukt aanmeldformulier gebruik maakt, verzoeken wij u hierbij ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is info apestaart dreefschool punt nl

Informatie over de school
Helaas kunnen wij totdat de scholen weer open gaan geen rondleidingen organiseren. Op onze website kunt u veel informatie over onze school vinden. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, dan kunt u een mail sturen aan info apestaart dreefschool punt nl met daarin uw naam, telefoonnummer en uw vraag/vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. Voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn geldt in Haarlem het nieuwe plaatsingsbeleid.

U vindt meer informatie over het plaatsingsbeleid in dit document: Plaatsingsbeleid Haarlem en in de folder Plaatsingsbeleid scholen Haarlem (NL) of Plaatsingsbeleid basisscholen Haarlem (ENG)

Het aanmelden gaat op alle basisscholen op dezelfde manier en alle aangemelde kinderen die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.

Meer informatie over het aanmelden van uw kind vind u in dit document:

Aanmelden van kinderen geboren vanaf 1 augustus 2016

U kunt het aanmeldformulier downloaden:Aanmeldformulier Blanco-versie