Contact

Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen

 

U kunt uw kind aanmelden voor de Dreefschool vanaf de leeftijd van zes maanden. Of er plaats is hangt af van uw woonplaats en het aantal kinderen dat al ingeschreven staat voor het betreffende geboortejaar. Op de site vindt u ons postcodebeleid.

 

Als u onderstaand contactformulier invult en verstuurt, wordt u binnen en week gebeld door de administratie. U hoort dan of uw kind direct geplaatst kan worden of op de wachtlijst komt . Verder wordt er een afspraak gepland met u en de directeur van de school.
Na dit gesprek ontvangt u een inschrijfformulier dat u moet invullen en terug sturen. U ontvangt een bevestiging van inschrijving . Twee maanden voordat uw kind vier wordt nemen wij contact met u op om kennis te maken met de nieuwe leerkracht.

 

Formulier aanmelden groep 1

 

U kunt uw kind aanmelden voor de Dreefschool voor de leerjaren 2 t/m 8. Plaatsing hangt af van voldoende plaats in betreffende groep en het kennismakingsgesprek met de school.

 

Als u onderstaand contactformulier opstuurt wordt er binnen een week contact met u gezocht door de secretaresse. Zij maakt met u een afspraak over een kennismakingsgesprek met de directeur en de intern begeleider. Samen gaan we onderzoeken of de Dreefschool de juiste school is voor uw kind en of wij uw kind voldoende zorg kunnen bieden. Verder nemen wij, na uw toestemming, contact met de oude school op.
Wanneer niets de plaatsing van uw kind in de weg staat, vult u het inschrijfformulier in en kunnen we overgaan tot plaatsing.

 

Formulier aanmelden groep 2 t/m groep 8

 

Hoofdgebouw:
Dreef 20, 2012 HS Haarlem, T 023 5312912

Dependance:
Kleine Houtweg 24, 2012 CH Haarlem, T 023 7110456

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren