Weekbrief 18 (08-07-22)
8 juli 2022

12 juli: Laatste dag groep 8 “uitschoppen”
15 juli: Laatste schooldag: picknick groep 3 t/m 7
11.50 alle leerlingen locatie KH uit
12.00 alle leerlingen locatie Dreef uit
t/m 28 augustus: zomervakantie

Beste ouders,

Nog een week en dan kunnen we allemaal gaan genieten van een welverdiende zomervakantie! De laatste weken hebben voor ons in het teken gestaan in het afscheid van onze leerlingen van groep 8.
De musical was 3 avonden waanzinnig! Als laatste uitspatting hebben zij de liedjes van de musical aan de kleuters van de school laten zien. Ook dit was weer een feestje!
Op dinsdag gaan wij de toekomstige brugpiepers volgens traditie de Dreefschool “uitschoppen”.

Uitslag MR-verkiezingen
Volgend schooljaar is de medezeggenschapsraad (MR) als volgt samengesteld; namens de ouders nemen Kim Scholtes, Ziggy Tabacznik en Chantal van den Berg zitting in de MR en namens de personeelsgeleding zitten Simone Schaaper, Gaby Haccou en Rianne Goes. Daarmee is de MR weer op volle sterkte, wij wensen de nieuwe leden heel veel succes bij het uitvoeren van deze taak!

Rekentijgers
Zoals u op het overzicht van de groepsbezetting heeft kunnen zien, wordt er volgend jaar geen Rekentijgers meer aangeboden buiten de klas. In de vernieuwde rekenmethode zit het plusaanbod voor sterke rekenaars al verwerkt in de vorm van Plusbladen.
Buiten de klas wordt Levelwerk en de ondersteuning aan leerlingen met een diagnose dyslexie, dyscalculie en TOS geboden. De overige gerichte ondersteuning vindt in de klassen plaats na overleg met de intern begeleiders en de groepsleerkracht.

Evaluatie halen/brengen van leerlingen
In maart hebben we besloten dat alle ouders op dinsdag en donderdagochtend welkom zijn in de school. Dit was een tijdelijk besluit. Na de evaluatie in het team hebben we besloten om dit bij de start van het nieuwe schooljaar te handhaven. Dus ook in het nieuwe jaar bent u op dinsdag- en donderdag ochtend welkom in de school en als uw kind jarig is loopt u gezellig even mee. Wat ons betreft verloopt dit allemaal heel prettig en positief!

De laatste schooldag
En dan is het toch echt zover! Op vrijdag 15 juli om 12.00u zijn alle leerlingen vrij en kan de zomervakantie beginnen. In de ochtend hebben we de jaarlijkse picknick. Ook dit is een van de vele tradities van de Dreef.
Om het schooljaar samen af te sluiten is er vanaf 11.50u een aftelmoment in het park. In de aanwezigheid van alle kinderen, collega’s en aanwezige ouders tellen we af en luiden we de vakantie in!

Inline image Inline image

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, het geduld, begrip en de enorme betrokkenheid in het afgelopen schooljaar, ouders bedankt allemaal!

Geniet van een mooie vakantie en we zien elkaar weer op maandag 29 augustus!