Weekbrief 16 (20-05-2022)
20 mei 2022

23 mei:Schoolreisje groep 5-6-7
24 mei: Schoolreisje groep 3-4
26+27 mei: Hemelvaartsdag en de dag erna: vrij!
30 mei: Afname IEP groep 3 t/m 7
2 juni: Dansvoorstelling 14.15uur gr. 1/2A, 1/2B, 1/2C, 4A en 4B
3 juni: Dansvoorstelling 14.15uur gr. 5A, 5B, 8A, 8C
6 juni: Tweede Pinksterdag
7+8 juni: Studiedag: kinderen zijn vrij!
9 juni: Dansvoorstelling 14.15uur gr. 1/2D, 1/2E , 3A, 3B, 4B

Beste ouders,

We hebben in de afgelopen dagen veel mooie dingen meegemaakt in de school. Voor alle groepen vonden we het passend om dit gekke schooljaar lekker vrolijk af te sluiten. Het dansproject is gestart en krijgt in de komende weken nog een vervolg (zie planning). De groepen 3 hadden eindelijk na twee jaar weer een opa en oma dag. Onder het genot van een lekker kopje koffie en een koekje bij binnenkomst gingen de kinderen samen met de grootouders naar het lokaal waar 2 leerlingen van de bovenbouw een presentatie hielden over de geschiedenis van de Dreefschool, waarna de leerkrachten en de kinderen lieten zien hoe zij de dag openen, lezen, zingen en rekenen. Er was ook ruimte voor inhoudelijke vragen. De sfeer was bijzonder goed en volgens mij heeft iedereen genoten!

Inline image Inline image

Schoolreisjes maandag en dinsdag
Voor de zekerheid wil ik vermelden dat er maandag en dinsdag bussen voor het schoolreisje klaarstaan op de kiss & ride zone op de Dreef. Hierdoor kunt u hier op deze dagen even niet parkeren.

Bijdrage TSO volgend schooljaar
In overleg met de penningmeester van de OR en de MR is besloten om de bijdrage van de tussenschoolse opvang (TSO) volgend schooljaar weer terug te brengen naar het bedrag voor de periode van thuisonderwijs en Corona.
De bedragen zijn dan weer als volgt: €152,- voor groep 1 t/m 4 en €199,- voor de groepen 5 t/m 8.
U ontvangt aan het begin van het schooljaar een betaalverzoek.

Oproep MR oudergeleding
Via Schoudercom heeft u een bericht ontvangen met de oproep om u aan te melden voor de medezeggenschapsraad. Als u twijfelt of dit iets voor u is en u heeft vragen hierover, dan kunt u altijd contact opnemen met Manouk.

Formatiepuzzel
Achter de schermen zijn wij druk bezig met het leggen van de formatiepuzzel. Tot 1 juni hebben de collega’s de tijd om op te zeggen. Na die tijd weten we hoe we verder kunnen bouwen. Rond 1 juli delen wij de groepsbezetting en indeling met de ouders en leerlingen.

We wensen de kinderen en de collega’s heel veel plezier op schoolreis!

Fijn weekend!