Weekbrief 1 (19-08-2021)
20 augustus 2021

23 augustus: Eerste schooldag, koffie voor alle ouders!
31 augustus: Info avond VO groep 8
8 september: Info avond groep 3
13 t/m 17 september: Startgesprekken groep 4 t/m 7
14 t/m 17 september: Kamp gr. 8
20 september: Groepen 8 vrij
22 september: Studiedag gr 1 t/m 4, kinderen gr 1 t/m 4 vrij
30 september: Opname dag Dit is Holland
1 oktober: Kinderpanel

Beste ouders

We hopen dat iedereen een hele fijne zomer heeft gehad en weer zin heeft om lekker naar school te gaan.
Dit schooljaar willen wij samen met alle ouders de eerste dag feestelijk starten. Daarom hebben wij voor de ouders van locatie Dreef een koffiekar besteld in het park voor de school en voor de ouders van de locatie Kleine Houtweg staat de koffiekar klaar op het achterplein.

Deze eerste weekbrief is vooral gevuld met praktische informatie. In de bijlage is de beslisboom meegestuurd. U ontvangt van de leerkrachten nog informatie over de gymlessen etc.

Dit schooljaar verschijnt de weekbrief om de week en om de week komt er een blog vanuit de groepen. De eerstvolgende weekbrief ontvangt u op 3 september.

Dit schooljaar ‘21-‘22 starten we met de normale schooltijden en pauzetijden.

Locatie Dreef; schooltijden
Groep 1 t/m 4
8.30uur- 15.00 uur: maandag, dinsdag donderdag
8.30uur- 12.15 uur: woensdag
8.30uur- 12.00 uur: vrijdag

Groep 5 t/m 8
8.30uur- 15.00 uur: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
8.30uur- 12.15 uur: woensdag

Locatie Dreef; halen en brengen

Groepen 1/2: ouders nemen afscheid van hun kind bij het hek.
Nieuwe kleuters die voor de vakantie nog niet op school zijn geweest mogen hun eerste schooldag een kwartier voor schooltijd met 1 ouder naar binnen.
Na schooltijd lopen de leerkrachten van groep 1/2 met hun klas naar buiten. Zoals dat ook voor de zomervakantie was. Ouders halen hun kind weer op die plek op.

Groep 1-2 A Marieke en Marianne T.: Links van de trap bij de hoofdingang
Groep 1-2 B Britt: Rechts van de trap bij de hoofdingang
Groep 1-2 C Rianne: Rechts van het groene hek
BSO: Voor het hek van het advocatenkantoor

Groep 4,6,7:
De kinderen komen ’s morgens via de zijdeur de school in. Ouders van groep 4, 6 en 7 blijven aan de overkant op het Schelpenpad. Ook na schooltijd bij het ophalen van de kinderen. Er zijn brigadiers om de kinderen over te zetten.

Locatie Kleine Houtweg; schooltijden
Groep 1 t/m 4
8.20uur- 14.50 uur: maandag, dinsdag donderdag
8.20uur- 12.05 uur: woensdag
8.30uur- 11.50 uur: vrijdag

Groep 5 t/m 8
8.20uur- 14.50 uur: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
8.20uur- 12.05 uur: woensdag

Als school nemen we nog steeds maatregelen voor ieders veiligheid. Ouders mogen helaas nog steeds niet in de school bij halen en brengen. We kunnen in de school de 1,5 meter afstand niet organiseren.

Locatie Kleine Houtweg; halen en brengen

Groepen 1/2 : ouders nemen net als voor de zomervakantie afscheid van hun kind bij de ingang rechts voor het gebouw. Er staat een collega om de kleuters mee naar binnen te nemen.
Na schooltijd lopen de leerkrachten van groep 1/2 met hun klas naar buiten voor de school. Zoals dat ook voor de zomervakantie was. Ouders halen hun kind weer op die plek op.

Groepen 3:kinderen gaan via de steeg naar het achterplein de school in. Ouders nemen in principe afscheid al bij het hek. Indien nodig in verband met fietsjes mogen zij mee lopen naar het achterplein en lopen door de school vervolgens terug naar buiten.
Na schooltijd lopen de leerkrachten van de groepen 3 met hun klas naar het achterplein. Op het achterplein staan de ouders op 1 ½ meter van elkaar.

Groepen 5: kinderen komen via de voordeur de school binnen. Fietsen mogen voor de school geparkeerd worden.

Groepen 8: kinderen zetten hun fiets voor de school en lopen via de voordeur de school binnen. Ouders die hun kind van groep 8 na schooltijd (nog) ophalen staan aan de overkant van de straat.

Startgesprekken gr 4 t/m 7 (13 t/m 17 september)
De startgesprekken mogen in het klaslokaal plaatsvinden op 1 ½ meter afstand.

Traktatiebeleid
Kinderen mogen voor hun verjaardag een zo gezond mogelijke traktatie uitdelen.

Fijn weekend en tot maandag!