Weekbrief 34 (02-07-2021)
2 juli 2021

Agenda

6 juli: Laatste schooldag gr 8
8 juli: Picknick gr 3 t/m 7
9 juli: Laatste schooldag gr 1-7, alle kinderen middag vrij
Locatie Dreef vanaf 12.00uur vrij
Locatie KH vanaf 11.50uur vrij

 

Beste ouders

 

Wat een feestweek is het geweest! De musicals waren een feestje om mee te maken, gelukkig hebben alle ouders en kinderen dit live kunnen meemaken.
Complimenten aan alle groepen 8 en de collega’s van groep 8 hoe zij dit hebben kunnen regisseren en produceren. Echt waanzinnig goed gedaan!

 

Inline image

Tijdens de afscheidsavond van groep 8A hebben wij ook afscheid genomen van de voorzitter van de OR; Marlies van Beek. Zij is acht jaar lid geweest van de ouderraad, waarvan de laatste 5 jaar als voorzitter.
Marlies, ontzettend bedankt voor je enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij de Dreefschool.

 

Dreefschool in de krant
De kunstenaar is aan het werk gegaan met de kinderen uit groep 8. Hierover is ook een artikel in het Haarlems Dagblad geschreven. Voor wie dit gemist heeft…in de bijlage is het volledige artikel meegestuurd.

 

De krant Jong 023 is ook in de bijlage meegestuurd, leerlingen van de Dreefschool hebben op blz. 3 en 7 meegewerkt aan de krant. Boeiend om te lezen wat hen bezig houdt en hoe zij over belangrijke zaken denken.


Bericht van juf Petra
Beste Dreef-ouders,
na 6 jaar ga ik de Dreefschool verlaten. Ik heb een hele leuke tijd bij jullie gehad! Elke 6 of 7 jaar kriebelt het bij mij om weer een andere werkomgeving te zoeken, ik houd van afwisseling. Nu er op de Dreefschool ook een groep minder is volgend schooljaar, kwam het zo uit dat ik voorrang kon krijgen binnen Twijs. Ik heb een plekje op de Tijo van Eeghenschool in Aerdenhout kunnen bemachtigen.
Ik zal op de picknick afscheid nemen van groep 7b, de ouders en de school.

Bedankt voor de mooie jaren! Groetjes, Petra Brussee

 

Inline image

 

Picknick op 8 juli om 12.00uur
De jaarlijkse picknick op 8 juli gaat in principe gewoon door. Groep 4 t/m 7 in het park, groepen 3 op het achterplein KH. U bent van harte welkom om hierbij aan te sluiten en samen met de kinderen het schooljaar af te sluiten. Denkt u hierbij aan de anderhalve meter ;-) 
Verdere informatie ontvangt u van de leerkracht, de leerkracht bereidt dit namelijk samen met de kinderen voor.

 

Inline image


Weekbrief volgend schooljaar
Volgend schooljaar ontvangt u eens per 2 weken de weekbrief met schoolontwikkelingen vanuit de directie en eens per 2 weken een blog met activiteiten van de groep vanuit de leerkracht. Wanneer er tussentijdse bijzonderheden zijn, hoort u dat natuurlijk eerder.


Volgend schooljaar
In de laatste week van de vakantie ontvangt u de jaarplanner. Wij zetten alle data in de kalender van Schoudercom, helaas is dat pas vanaf augustus mogelijk.

 

Fijn weekend!

Namens het team van de Dreefschool

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren