Weekbrief 27 (16-04-2021)
16 april 2021

Agenda

12 t/m 21 april: Afname AVI/DMT gr. 4 t/m 8
20 en 21 april: Afname IEP eindtoets groep 8
22 april: Sportdag groep 7 en 8
26 april t/m 7 mei: Mei vakantie
11 mei: Schoolfotograaf groep 1-2 locatie Kleine Houtweg
12 mei: Schoolfotograaf groep 1-2 locatie Dreef
13 en 14 mei: Hemelvaart, kinderen zijn vrij
17 mei: Start IEP

 

Beste ouders

 

Het is bijna meivakantie en wij horen soms van ouders dat zij op vakantie willen naar het buitenland. Dat gunnen wij natuurlijk iedereen, maar hebben als organisatie te maken met richtlijnen vanuit de overheid. Als u met uw kind(eren) vanuit het buitenland komt, dan kan er sprake zijn van een periode van thuisquarantaine. Meer informatie leest u op de website van www.Nederlandwereldwijd.nl

 

Inline image

 

Aanstaande maandag gaat de buitenschoolse opvang weer open! Dat is weer een stapje de goede kant op.
Wij hopen dat dit tot gevolg heeft dat wij niet meer in de bubbel van de klas hoeven te blijven, want dat zou betekenen dat het samenwerken tussen de leerlingen in de school weer als vanouds kan.

 

Inline image

 

Out of the box in groep 4
De kinderen van groep 4 gingen hanen maken met allerlei verschillende kleuren en vormen. Het doel was dat de kinderen een beetje ‘out of the box’ probeerden te denken. Het was een les waarbij ze juist moesten kijken, wat kan anders. Het hoeft niet perfect. Niks is namelijk perfect. 😉 Wij zien toch dat ondanks de felle kleuren en andere vormen dat het een haan is die Anton heeft gemaakt. Misschien vinden wij een andere haan juist wel leuker/mooier dan een 'normale' haan. Of misschien vind jij anders wel normaal? De leerkrachten en de kinderen hebben genoten van de les. Dat is duidelijk te zien!

 

Buitenlesdag

Afgelopen dinsdag was het de nationale buitenlesdag. Sommige groepen lieten zich niet tegen houden door het slechte weer en gingen lekker buiten aan de slag met spelling! De kinderen hebben een estafette les gedaan waarbij zij kritisch moesten kijken welk woord goed geschreven was. Ook hebben zij zonnebloemen gezaaid en zijn er kikkervisjes in de klas. De lente komt eraan!


Fijn weekend! En alvast een hele prettige meivakantie!


Namens het team van de Dreefschool

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren