9 april 2021

13 en 14 mei: Hemelvaart, kinderen zijn vrij
17 mei: Start IEP

Beste ouders

Op dit moment zijn wij achter de schermen bezig met de organisatie voor het laatste stuk van dit schooljaar. Voordat het zover is hebben we nog een aantal puzzels op te lossen.
Deze weken zijn wij “druk” met het nadenken over de volgende onderwerpen:
- Schoolreisje: wanneer? Stellen we dit uit naar juni?

- We willen zo snel mogelijk terug naar de normale schooltijden. Per wanneer?

- Hoe organiseren we de wenochtend? Voor alle leerlingen willen wij een “doordraai” uurtje organiseren. U wordt hier op een later moment over geïnformeerd.

- Welke bestemming geven wij aan de leegstaande lokalen volgend schooljaar?

- En natuurlijk, hoe en wat met de musical van groep 8?

Ik begrijp dat u dit ook allemaal graag wilt weten, zodra er iets bekend is, hoort u dit van mij.
In ieder geval ben ik blij om te kunnen vermelden dat de logopedie en de ergotherapie na de meivakantie weer van start gaan in de school!

Verkeersexamen
Ieder jaar doen alle groepen 7 mee met het verkeersexamen! Dit examen bestaat uit een theoretisch - en een praktisch deel. Wij zijn er trots op dat alle leerlingen voor het theoretische deel zijn geslaagd, gefeliciteerd!

Kindermuziekweek
Vanaf 9 april is het weer Kindermuziekweek! Een dikke week boordevol muziek voor kinderen tot en met 12 jaar. Ook vanuit Het Concertgebouw is weer van alles te beleven!

Zaterdag 10 april KleuterSinfonietta: 'Kom, we gaan spelen' (4 en 5 jaar) De zes muzikanten van Amsterdam Sinfonietta staan te popelen om te spelen! Doe je mee? De stream is te bekijken vanaf 9.30 uur.

Zondag 11 april Familieconcert 'Welkom bij het orkest' (6+) Hoe werken 80 musici samen in één orkest? En hoe klinken instrumenten in hun eentje? Dompel je onder in de klanken van instrumenten die je nog nooit gehoord hebt en beleef een orkest van dichtbij! De stream is te bekijken vanaf 11 uur.

Meer informatie staat op de website van het concertgebouw (zie onderstaande link)

Inline image Inline image

Oproep: Gezocht woonruimte!
Voor een moeder met haar zoontje van 1 jaar zijn wij op zoek naar woonruimte voor onbepaalde tijd.
Het budget per maand inclusief gas, licht en water is maximaal 1000 euro.
Het liefst in Zandvoort, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Santpoort, Driehuis of Velserbroek.
Alvast bedankt! Heeft u een tip voor onze collega? Ik hoor het graag!

Support your locals; Leuke activiteiten voor in de meivakantie

Ken jij Up events al? Hier organiseren we actieve, creatieve en vooral super vette activiteiten voor kinderen van 8-13 jaar om lekker UP en actief te zijn en te blijven. Denk hierbij aan kinderfeestjes, Kids Escape Rooms, en ja, ook te gekke vakantiekampen! Dit alles op 12 minuten rijden vanuit de Dreef. Helemaal corona-proof en vooral heel veel fun. Wil je leren boogschieten, of lekker laser gamen of break je het escape-room record? Schilder je als Van Gogh of voetbal je als Ronaldo in de bubbelvoetbal? We zien je graag bij UP Events! Maak je een boeking voor 30 april voor een kinderfeestje, Meikamp of het Zomerkamp dan krijg je 10% korting als je in de opmerking DREEFSCHOOL benoemt. Tot snel?!

www.zomerkampamsterdam.nl

www.kinderfeestjeamsterdam.nl