2 oktober 2020

21 september t/m 9 oktober Start schoolproject Tijdreizen

12 t/m 16 oktober Herfstvakantie
19 oktober Studiedag; de kinderen zijn vrij

Gelukkig zijn er na de laatste persconferentie geen nieuwe maatregelen voor ons bij gekomen. We gaan ervan uit dat de kinderen voorlopig gewoon naar school komen.
In de afgelopen week is het CO2 gehalte in verschillende lokalen gemeten. Deze uitslagen worden door Stichting TWijs geïnventariseerd. Wij zijn blij dat er zoveel aandacht is voor het binnenklimaat. Ook de komende periode blijven wij goed ventileren, dan is het fijn als uw kind een extra vest bij zich heeft voor in de klas.

Kinderboekenweek
Tot en met 11 oktober 2020 is het Kinderboekenweek. In deze week laten we graag kinderen extra
kennis maken met veel boeken. Als u zelf met uw kind een boek koopt bij de boekenwinkel, krijgt u in
de Kinderboekenweek een kinderboek cadeau! Bruna organiseert de actie ‘Sparen voor je schoolbieb’. Als u in de Kinderboekenweek bij een Bruna-winkel een kinderboek koopt, kunt u meesparen voor onze schoolbieb. Lever de kassabon in op school en wij kunnen voor 20% van het totale kassabonbedrag boeken uitzoeken bij Bruna. We hopen dat veel ouders mee sparen!
In deze Kinderboekenweek heeft iedere groep van de Ouderraad een mooi kinderboek gekregen. We zijn hier heel blij mee en willen de Ouderraad bedanken voor deze mooie cadeaus en uitbreiding van de schoolbibliotheek.

Fijne week,
Team De Dreefschool