26 november 2019

19 december: Kerstviering
20 december: 12.00 uur start kerstvakantie

Beste ouders/ verzorgers,

De leerkrachten hebben u waarschijnlijk al laten weten wat er van u en de kinderen verwacht wordt op 5 december. In ieder geval zijn de kinderen van de onderbouw om 12.00 uur uit en van groep 5 t/m 8 om 14.00 uur. De volgende dag mogen de kinderen tot half 10 op school komen, maar mag natuurlijk ook eerder want de school is gewoon om 8.15 (8.05 Kleine Houtweg) uur open.

Voorlichtingsavond
Op 14 januari hebben we een voorlichtingsavond voor de ouders van groep 3 t/m 7 over de IEP. Tot nu toe hebben we 115 aanmeldingen. We vinden het geweldig dat u geïnteresseerd bent maar de groep is inmiddels te groot. We zijn genoodzaakt te moeten splitsen. De ouders van groep 3,4 en 5 zijn welkom van 19.00 tot 19.45 uur en de ouders van groep 6 en 7 van 20.00 uur tot 20.45 uur.

Reünie
Regelmatig maak ik melding van de reünie op 18 april op de Dreef. U kunt zich opgeven op de website van ons honderdjarig bestaan: www.100jaardreefschool.nl

Ziekte
Helaas hebben twee zieken onder ons personeel. Juf Miranda met haar gebroken enkel. Het gaat steeds beter en we verwachten haar na de Sint weer terug. Juf Mieke is ook ziek, we weten nog niet wanneer zij weer terug is. En dan hebben we nog juf Marleen, zij is met zwangerschapsverlof en het gaat gelukkig goed met haar.

Namens de collega’s wens ik u een fijne week

Met vriendelijke groeten,

Jan Vos van Marken