19 november 2019

14 januari: Voorlichtingsavond IEP
18 april: Reünie

Beste ouders/ verzorgers,

De drukke tijden breken weer aan. Niet alleen bij u thuis maar ook op school zijn de kinderen in deze periode gespannen en onrustig. Het is ook wat, zoveel feesten in een korte periode.

Sinterklaas

Sinterklaas valt op donderdag 5 december, u krijgt van de klassenouders/ leerkrachten nog te horen wat de bedoeling is. De kinderen van groep 1 t/m 4 zijn uit om 12.00 uur en de rest om 14.00 uur. (Kleine Houtweg 10 minuten eerder)

Kerstdiner

Het kerstdiner start rond 16.45 uur, u krijgt nog een draaiboek voor deze avond. De kinderen zijn om 12.00 uur uit, de Kleine Houtweg 10 min eerder. De viering in de kerk is afgelopen rond 20.00u. Kinderen mogen de volgende ochtend tot 9.30 uur op school komen. Ze zijn dan tot 12.00 uur bij ons, daarna begint de kerstvakantie. ( Kleine Houtweg 10 minuten eerder)

Sint Maarten
Kijk mijn lichtje, kijk mijn lichtje,
De muis met rode billen in het ziekenhuis
En de klassieker Sinte Sinte Maarten.

De liedjes zijn maandag 11 november allemaal voorbijgekomen in het verzorgingstehuis Hildebrand.
Met groep 1-2e zijn we de oude mensen gaan verblijden met onze liedjes. Wij vonden hun huis erg mooi en zij onze lampionnen. En het zakje snoep was natuurlijk het spetterende einde.

Hulpouders, hartelijk dank voor het mee lopen en zingen!

Mededeling van de BSO De Geelwitjes n.a.v. een krantenartikel over de sluiting van Op Stoom per 1 juli 2020

Naar aanleiding van een brief, door Op Stoom uitgebracht en de daaropvolgende vragen aan ons door gedupeerde ouders, willen wij het één en ander toelichten.
Zoals jullie wellicht weten is BSO De Geelwitjes vanaf het begin bezig geweest om een oplossing te vinden voor de problemen die ouders ondervinden door de sluiting van De Greiner van Op Stoom.
Na eerst afgewezen te zijn door Op Stoom, zijn we later toch uitgenodigd om in gesprek te gaan. We hebben een prettig oriënterend gesprek gehad. Echter bleken de door hun bedachte constructies voor de korte termijn te zijn. Het zou betekenen dat de locatie en de visie van Op Stoom gehandhaafd zouden blijven en wij, De Geelwitjes, na een relatief korte periode, weer het pand zouden moeten verlaten.
BSO De Geelwitjes heeft besloten door de boven genoemde reden niet op hun voorstel in te gaan, daar wij vinden dat we veel inspanning en personele inbreng zouden moeten leveren voor een relatief korte periode.
Doordat we niet voor een lange periode gebruik kunnen maken van de locatie de Greiner zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Op dit moment zijn we dan ook bezig met een andere locatie, waar wij op dit moment nog niet meer over kunnen zeggen. We hopen dat dit een oplossing zal zijn voor de ouders van de Dreefschool per juli 2020.
We zullen jullie o.a. via deze weg op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet,
Directie: Marco & Maria Elena
BSO De Geelwitjes

Namens het team wens ik u een goede week.

Met vriendelijke groeten,

Jan Vos van Marken.