Weekbrief 6
8 oktober 2019

Agenda 
8 oktober ontruimingsoefening

11 oktober  mixmiddag

17 oktober NIO groep 8

18 oktober mixmiddag

19 oktober Start herfstvakantie 
 
 
Beste ouders/ verzorgers, 
 
Deze week is er niet zo veel nieuws te melden. We zijn in alle klassen druk bezig met het thema rond de Kinderboekenweek. In de gang kunnen de kinderen vast hun droomreis kenbaar maken. Zo gaan er kinderen naar de maan, een onbewoond eiland en gelukkig ook gewoon naar de Veluwe.  
 
Groepsfoto's klassen Dreef Vanwege de mixmiddag zijn er van de groepen op de Dreef nog geen groepsfoto's gemaakt. Dit zal plaatsvinden op woensdag 9 oktober. 
 
Nieuwe website Sinds deze week beschikt de school over een nieuwe website. U vindt veel informatie in de schoolgids maar ook onder bijvoorbeeld de verlofregeling. Ik krijg vaak verzoeken  van ouders over het aanvragen van verlof. U vindt op de website de regeling en een aanvraagformulier. Deze vult u in en kunt u mailen naar de school of gewoon op mijn bureau leggen.  De website komt nu ook van Schoudercom. In de aanhef van de website ziet u het tabblad ouderportaal. Dit is de verbinding met Schoudercom via de website.  
Dag van de leraar Morgen is het de dag van de leraar. Ik heb natuurlijk namens de directie van de school alle leerkrachten iets lekkers gegeven.

Ook het bestuur van Salomo is ons niet vergeten. Hartelijk dank! 
 
Namens de collega’s wens ik u een fijn  weekend.  
 
Met vriendelijke groeten, Jan Vos van Marken. 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren