TSO

Vrijwel alle kinderen blijven tussen de middag over. Mocht(en) uw kind(eren) helemaal geen gebruik maken van de TSO, dan kunt u dat mailen naar info apestaart dreefschool punt nl

Wanneer uw kind niet overblijft, dan gaat hij/zij om 12.00 uur naar huis en meldt zich weer iets voor 13.00 uur bij de ingang van de school. 

 

Omdat de leerkrachten recht hebben op een half uur pauze, wordt hun taak overgenomen door De Geelwitjes, een bedrijf voor de TSO en de naschoolse opvang. 

In dienst van dit bedrijf werken vrijwillige ouders en professionals samen. De medewerkers worden betaald voor hun werkzaamheden. Mocht u tijd en zin hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan, dan bent u van harte welkom. U ontvangt dan een vrijwilligers bijdrage en korting op de TSO van uw kind. 

 

Kinderen uit groep 1 t/m 4 blijven 3 keer per week over: 117 dagen x € 1,30 = € 152 

Kinderen uit groep 5 t/m 8 blijven 4 keer per week over: 153 dagen x € 1.30 = € 199 

 

De dagen dat de kinderen niet op school komen (studiedagen) zijn hierin verrekend.

In overleg met de MR is besloten een eenmalige korting te geven van € 24,70 aan groep 2 t/m 5 en € 32,50 aan groep 6 t/m 8. Dit zijn de dagen van vorig schooljaar waarop de kinderen niet op school zijn geweest a.g.v. thuisonderwijs.

 

U betaalt via iDeal in Schoudercom.

U vindt het betaaloverzicht terug in Schoudercom; in uw postvak in staat een bericht met een € ervoor. U kunt zien welk bedrag nog open staat en de iDeal link gebruiken. Als u het bericht heeft verwijderd vindt u het altijd terug in de verwijderde items, het kan nooit helemaal weg zijn. 

 

U kunt dit bedrag in drie termijnen betalen; 

De eerste termijn verloopt op 30 november 2020

De tweede termijn verloopt op 1 maart 2021

De derde termijn verloopt op 31 mei 2021 

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de administratie van de school

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences