Aanmelden

Voor kinderen het aanmelden van kinderen geldt in Haarlem een plaatsingsbeleid.

Klik hier voor meer informatie over het Plaatsingbeleid

 

Het aanmelden gaat op alle basisscholen op dezelfde manier en alle aangemelde kinderen die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.

 

Informatie over het aanmelden van uw kind vindt u in dit document: Algemene informatie aanmelden driejarigen Dreefschool 21-22

 

U kunt het aanmeldformulier online invullen: Aanmeldformulier ONLINE invulbaar 21-22.pdf

 

Inleveren van het aanmeldformulier
Omdat de school voorlopig niet toegankelijk is, kunt u uw aanmeldformulier e-mailen, per post versturen of afgeven in de brievenbus van de school, locatie Dreef.

Als u van een niet-voorgedrukt aanmeldformulier gebruik maakt, verzoeken wij u hierbij ook een adresbewijs toe te voegen. Het e-mailadres van de school is info apestaart dreefschool punt nl

 

Intakegesprek

Zes tot vier weken voor de startdatum ontvangt u bericht in welke groep uw kind is geplaatst. Daarna neemt de leerkracht contact op om een intakegesprek af te spreken, u komt dan samen met uw kind naar school om kennis te maken met de leerkracht(en). De leerkracht laat de klas zien en geeft uitleg over hoe wordt gewerkt in de klas. Er is dan ook gelegenheid om bijzonderheden over uw kind te delen met de leerkracht. 

 

Wennen voor kleuters

Uw kind mag in de week voor zijn of haar vierde verjaardag een ochtend komen wennen op school, deze dag spreekt u af met de leerkracht. 

De dag na zijn of haar vierde verjaardag is uw kind van harte welkom om alle dagen bij ons op school te komen. 


In december en tussen de meivakantie en zomervakantie vindt er vanwege de rust voor het kind geen instroom plaats.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences